Finnish Fashion (Suomalainen Muoti) - All About Finnish Fashion and Textile
The Largest Online Portal of Finnish Fashion and Textile!

Эта Страница на Русском Языке

Finnish Fashion

Fashion Designers

Formal Wear

Outerwear

Jeans Wear

Casual Wear

Leather Clothing

Swimwear

Knitwear

Sportswear

Women Fashion

Bridal Dresses

Evening Dresses

Boutiques

Womens Underwear

Maternity Wear

Men Fashion

Prom Suits

Underwear

Shirts

Ties

Wedding Suits

Casual Wear

Kids Fashion

Baby Fashion

Shoes

Fashion Accessories

Handbags

Belts

Hats

Wallets

Scarfs

Gloves

Socks

Home Textiles

Curtains

Bed covers

Bed Sheets

Towels

Table covers

Bathrobes

Blankets

Upholstery

Mattresses

Sleepwear

Carpets

Textile Materials

Yarns

Fabrics

Buttons

Textile Labels

Cotton

Textile Chemicals

Finished Leather

Textile Dyeing

Embroidery

Zippers

Wool

Textile Packaging

Silk

Velvet

Work Uniforms

Textile Machinery

Fashion Stores

National Costumes

Fashion Magazines

Textile Printing

Fashion Photography

Perfumes

Automotive Textiles

Jewelry

Fashion Models

Textile Services

Online Fashion Stores

Weddings

Party Costumes

Medical Clothing

Vuoden 2019 Grammyjen Parhaat Juhlapuvut
26-November-2019
Source: gamingclub.com

61. vuosittainen Grammy-palkinnonjakogaala pidettiin helmikuussa 2019 Staples Centerissä, Los Angelesissa. Grammyt tunnetaan yhtenä musiikkiteollisuuden tärkeimmistä vuosittaisista palkinnonjakotilaisuuksista. Joka vuosi musiikin suurimmat nimet saapuvat yhden katon alle juhlistamaan omia ja muiden saavutuksia ja palkitsemaan kaikkein parhaimpia tuotoksia ja niiden tekijöitä.

Musiikin lisäksi Grammy-gaala on erinomainen paikka seurata tärkeimpien julkkiksien asuvalintoja. Joka vuosi starat pukeutuvat toinen toistaan upeampiin pukuihin, eikä tämäkään vuosi tuottanut katsojille pettymystä. Moni kuuluisuus nousi lavalle kertomaan tarinaa musiikistaan, heidän vaikutteistaan sekä yhteiskunnan tilasta. Puheet olivat lähes yhtä vaikuttavia kuin uutuuden kiiltävät, häikäisevät juhlapuvut laulajien ja muiden artistien päällä. Seuraavassa luomme katsauksen vuoden 2019 Grammyjen upeimpiin juhlapukuihin.

BeBe Rexha varasti show’n

BeBe Rexha saapui vuoden 2019 Grammyihin näyttävässä punaisessa puvussaan. Ei ehtinyt kulua kuin hetki hänen saapumisestaan, kun kaikki pyysivät jo saada ottaa kuvaa upeasta kaunottaresta pukuineen. I’m A Mess -kappaleen laulanut artisti oli aikaisemmin puhunut Instagramissaan siitä, että eräs muotiteollisuuden suunnittelija oli kieltäytynyt valmistamasta hänelle mekkoa, sillä  hän oli kokoa 8. Kyseinen suunnittelija todennäköisesti katui tekosiaan Grammyt nähdessään!

Cardi B näytti kyntensä

Cardi B tunnetaan vahvoista mielipiteistään ja tavastaan antaa lausuntoja, sekä tietenkin uraauurtavasta musiikistaan. Tällä kertaa hän toi luovuuttaan esille upealla muotivalinnallaan.

Räppäri, aktivisti ja äiti saapui Grammyihin Thierry Muglerin suunnittelemassa vintagetyylisessä  huippumuodikkaassa takissaan. Alun perin takki oli peräisin Muglerin vuoden 1995 syksyn kokoelmasta ja nyt Cardi B halusi tuoda sen toiselle vuosituhannelle. Ikoniseen pukuun pukeutuneena laulaja käänsi päitä ja säväytti jälleen kerran omalla rohkeudellaan uskaltaen olla täysin oma itsensä!

Lady Gaga säväytti

Lady Gaga on yksi mielenkiintoisimmista artisteista tänä päivänä. Gaga nauttii suuresta suosiosta tehdessään unelmistaan totta muutettuaan asumaan Las Vegasin Enigmaan. Hiljattain hän on siirtynyt kokeilemaan siipiään myös näyttelijän uralla elokuvassa A Star Is Born.

Lady Gaga voitti yhteensä kolme Grammy-palkintoa Shallow-kappaleestaan. Palkintopuheidensa aikana hän sanoi muutaman sanasen rohkaistakseen aloittelevia artisteja: ”Jos näet jonkun, johon sattuu, älä katso pois”. Gaga on yksi Hollywoodin kirkkaimmista tähdistä ja tätä ruumiillistaakseen suunnitteli Hedi Slimane laulajattarelle häikäisevän iltapuvun, jota koristi yli 100 karaattia Tiffany &Co. -timantteja.

Upeat Jennifer Lopez ja Alex Rodriguez

Jennifer Lopez tunnetaan upeasta tyylistään ja tavastaan varastaa huomio siellä, minne ikinä meneekin. Tästä syystä on erittäin onnekasta, että hän on löytänyt vierelleen kumppanin, joka ei pelkää ottaa riskejä pukeutumisessaan.

J. Lo käveli rohkeasti punaisella matolla yhdessä kumppaninsa A. Rodin kanssa. Näky oli melkoinen, kun tämä tyyliä ja eleganssia huokuva pariskunta käveli paparazzien kameroiden salamavalojen välkkeeseen.

Lopezin upeasti muotoiltu ja suunniteltu Ralph & Russo -puku oli täydellinen valinta laulajalle. Elegantti ja hillitty meikki oli sopiva lisä pukuvalintaa täydentämään. Pukuun kuului myös dramaattinen hattu, jota Lopez kantoi täydellisesti.

Laulajan vierellä taas käveli magentan väriseen pukuun sonnustautunut Rodriguez. Hän oli sopivan näyttävä ja elegantti, viemättä kuitenkaan huomiota illan kuningattarelta, J. Lolta. Häntä on usein kuvailtu maailman parhaaksi Instagram-poikaystäväksi, minkä hän todisti jälleen erinomaisella pukuvalinnallaan.

Dua Lipa vaikutti punaisella matolla

Dua Lipa on osoittanut olevansa erittäin taitava ja monipuolinen artisti. Tänä vuonna hän voitti Grammyn parhaasta tanssikappaleesta biisillään Electricity, jonka hän levytti yhteistyössä Silk Cityn kanssa. Tämän lisäksi hän voitti erittäin halutun parhaan uuden artistin Grammyn.

Ennen puhettaan hän oli kuitenkin tuonut itseään paremmin esille myös epäsymmetrisellä mustavalkoisella puvullaan, joka sai hänet näyttämään kuin merestä nousevalta upealta merenneidolta. Häikäisevän puvun lisäksi hänellä oli kaulassaan paksuhko timanttikaulakoru, joka täydensi lookia erinomaisesti.

Copyright Finnish Fashion.net 2013 - 2023

Select Language: English  Suomi  Deutsch  Español  Français  Русский  Polski  Svenska  Nederlands  Dansk  Česky  Magyar  Български   Contacts